|
| Character search | |
|
+5Cheryl Holloway Rodolfo Skanson Chloe Yasmine DeMarco Paige Charlotte Waitt Victoria Carpenter 9 posters | Szerző | Üzenet |
---|
Victoria Carpenter Admin / Féldémon
Hozzászólások száma : 28 Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 03.
| Tárgy: Character search Csüt. Nov. 03, 2011 11:30 am | |
| Szükséged lenne egy testvérre, barátra, ellenségre stb? Nem kell ezért mást tenned, csak leírni ide néhány adatot róla a példa alapján.: Név.: Bőrönd Ödön Kor.: 0 - 100 Play by.: XY Rövid leírás.: Írd le néhány szóban, hogy milyen kapcsolat fűz ehhez a személyhez. EZT MÁSOLD KI! - Kód:
-
[b]Név.:[/b] Bőrönd Ödön [b]Kor.:[/b] 0 - 100 [b]Play by.:[/b] XY [b]Rövid leírás.:[/b] Írd le néhány szóban, hogy milyen kapcsolat fűz ehhez a személyhez.
| |
| | | Paige Charlotte Waitt Démonvadász
Hozzászólások száma : 8 Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 08.
| Tárgy: Re: Character search Szomb. Nov. 12, 2011 3:07 am | |
| Név.: Sophie Danniels Kor.: Huszonkettő, azaz 22 Play by.: Leighton Meester Rövid leírás.: Ő volt a bátyám szerelme és jegyese akit még furcsa módon én is megszerettem és elfogadtam. Azt beszélték meg, hogy az egyetem elvégzése után fognak összeházasodni, de aztán Chris hazament a szünetre és meghalt. Sophie a városba költözött a közelembe és akár csak én, ő is démonvadásznak állt. Igaz ő lassabban tanult mint én, így ő még csak tanonc, de remekül halad a fejlődésben. Támogatjuk egymást, és együtt keressük a családom gyilkosait a bosszú reményében.
// Bővebb infó az előtörténetemben. Ha érdekel a karakter küldj bátran PM - et és egyeztetünk // - ELKELT (: | |
| | | Chloe Yasmine DeMarco Ember
Hozzászólások száma : 5 Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 03.
| Tárgy: Re: Character search Szer. Nov. 16, 2011 4:45 am | |
| Név.: Patrick Farraday Kor.: Negyvenkettő Play by.: Colin Firth, Hugh Grant, Ewan McGregor, de alkuképes vagyok, szóval ha van ötlet oszd meg velem. Rövid leírás.: Farraday atyára lassan úgy tekintek mint az édesapámra hiszen ő gondoskodik rólam és vigyáz rám mióta csak bekerültem az árvaház falai közé. Ő tanított, vigasztalt ha szomorú voltam, vagy játszott velem ha más nem akadt. Néhány társam meg is jegyezte, hogy Farraday atya kivételezik velem, amit persze nem hittem el. A mai napig rendszeresen meglátogat és ellát a tanácsaival, atyai figyelmével ami igen csak jól esik. (.: Farraday atya Chloe vér szerinti édesapja, tőle kapta a Yasmine nevet is )
// Ha érdekel esetleg a karakter akire amúgy nagy szükségem lenne akkor írj bátran egy PM - et és egyeztetünk. Részletesebb információt róla az előtörténetemben találsz, plusz tőlem személyesen lehet kérdezni. // | |
| | | Rodolfo Skanson Démon
Hozzászólások száma : 12 Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 07. Age : 34
| Tárgy: Re: Character search Szer. Nov. 16, 2011 8:57 am | |
| Név.: Adam Skanson Kor.: 18 Play by.: Logan Lerman Rövid leírás.: Az öcsikém, igazából egy éve figyelem, nem tudom, hogy a szemébe merjek-e nézni ezek után, de úgy tűnik megpróbálom. Jó volt a kapcsolatunk de most... ő még mindig halandó és mióta az eszemet tudom én voltam a példaképe, mindig utánzott és a többi, most pedig nem szeretném, hogy valami butaságot műveljen csak azért, mert én meghaltam. Megalkotva Név.: Christopher Skanson Kor.: 23 Play by.: Silviu Tolu Rövid leírás.: A bátyám... Ő a nehezebbik eset a testvéreim közül, ugyanis, nem hogy csak ember, hanem démonvadász is egyben. Fogalmam sincs, hogy tudja-e mi lett belőlem, vagy, hogy merre vagyok, mi van velem. Az is lehet, hogy egy váratlan pillanatban előbukkan, de az is, hogy látni sem akar, utóbbi esetben szétrombolok egy-két helyet mérgemben. // Ha érdekel dobj meg egy PM-mel vagy kapj el Chat-en! :] // | |
| | | Cheryl Holloway Admin / Démonvadász
Hozzászólások száma : 52 Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 03. Age : 32
| | | | Cassie Anne Benett Angyal
Hozzászólások száma : 19 Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 17. Age : 30
| Tárgy: Re: Character search Szomb. Nov. 19, 2011 4:40 am | |
| vagy Név.: Lorina Ashley WhitnessKor.: 17 (angyal) Play by.: Ashley Benson vagy Britt Robertson Rövid leírás.: Lorina Cassie legjobb barátnője, együtt szenvedték el a balesetet, ami mindkettőjüket megölte. Azóta, angyalként tevékenykednek, ám továbbra is elválaszthatatlanok. (Lora teljes jelleme szabadon megalkotható, de ha lehet, akkor ne legyen ördögien bunkó, és gonosz...) | |
| | | Jade Wallace Démon
Hozzászólások száma : 19 Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Character search Hétf. Nov. 21, 2011 12:43 pm | |
| ELKELT! Név.: Justin Eddols Kor.: 18 éves Play by.: Ash Stymes Rövid leírás.: Nem rég úgy mond "családtagok" lettünk. Egy házban élünk, mivel szüleink össze jöttek. Justinnal a viszonyom nem a legjobb. Számtalanszor próbálkozott már be nálam, de mindig kikosarazom. Nem törődök vele és próbálom minél jobban elkerülni, de valahogy mindig megtalál, olyankor mindig manipulálom, ilyenkor örülök annak, hogy ember. Mikor befolyásom alatt van eléggé jó fej és olyankor kedvelem, hisz sok közös dolog van bennünk, mivel Ő sem a jó magaviseletéről híres, a maga módján hasonlít rám. // Ha érdekel jelentkezz // | |
| | | Paige Charlotte Waitt Démonvadász
Hozzászólások száma : 8 Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 08.
| Tárgy: Re: Character search Pént. Nov. 25, 2011 12:07 am | |
| Kicsi Paige keresi... Név.: Andrew Nowak Kor.: Huszonkettő, azaz 22! Play by.: Ilyen téren rugalmas vagyok, így ha mondasz egy ötletet megbeszélhetjük. (: Rövid leírás.: Démonvadász - Andrew az egyik leges legjobb barátom, egyben a személyes bokszzsákom akin néha levezethetem a felgyülemlett feszültséget ilyen vagy olyan módon. Egy jó kis beszélgetés, edzés vagy filmezés nála mindig belefér, a nap bármelyik órájában. Imádom. Ő szervezett be a démonvadászok közé és segített a tanulásban. Nem is tudom, hogy mi lenne velem nélküle.
// Amennyiben érdekel a karakter olvasd el az ET - met ahol jóval több információt találhatsz róla, majd dobj egy PM - et és mindent megbeszélünk (: Kérlek csak akkor jelentkezz ha aktív tudsz lenni vele :$ // | |
| | | Rose - Mary Hamilton Démonvadász
Hozzászólások száma : 5 Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 03.
| Tárgy: Re: Character search Pént. Nov. 25, 2011 12:49 am | |
| Anyu kerestetik... Név.: Katherine Anne Price - Hamilton ( De úgy használod ahogy tetszik ) Kor.: Negyvenegy Play by.: Itt egész széles a skála, bátran ötletelhetsz, mindössze csak annyit kérek, hogy egyeztess velem. Rövid leírás.: Pincérnő - Édesanyámhoz mindig is szoros szálak fűztek, amik az évek során csak még erősebbek lettek. Mindent megbeszélhetek vele, minden gondolatomat, tervemet, pasi ügyeket, iskolai dolgokat mivel borzasztó megértő, és laza. Ő az én bizalmasom és támaszom egy személyben. Olyan mintha csak a legjobb barátnőmmel élnék egy fedél alatt ami szuper mivel nagyon kevés lánynak ilyen jó a kapcsolata az anyukájával. Igaz ugyan, hogy apu és a bátyus halála óta egy kissé magába fordult, de velem szemben még mindig olyan mint régen. Támogatjuk egymást és reménykedünk abban, hogy egy idő után tovább tudunk lépni, de egyelőre számomra most a bosszú a legfontosabb. Anya nagyon fél, hogy engem is el fog veszíteni, de kénytelen elfogadni, hogy ezt az utat választottam, leszámolok a családtagjaim gyilkosaival.
// Bővebb infók az ET - mben illetve tőlem személyesen igényelhetőek (: // | |
| | | Robin Twiddle Démonvadász
Hozzászólások száma : 4 Csatlakozás ideje : 2011. Nov. 27.
| Tárgy: Re: Character search Vas. Nov. 27, 2011 8:48 am | |
| Nahát én egy kész listával készültem Név.: Allen Warburton Kor.: 22 Play by.: Jesse Eisenberg/ Andrew Garfield Rövid leírás.: A legjobb barátom úgy tizenkét éves korom óta. Hatalmas művész lehetne, ha az apja nem kényszerítené, hogy az orvosira járjon. Kicsit bátortalan, alapvetően békés fickó. Első pillantásra olyan aki nem tudna kiállni sem magáért, sem másokért, de néha előbújik egy hihetetlenül határozott énje is, mi meg csak nézünk, hogy jé. Név.:Devlin Nutter Kor.:26 Play by.: Ryan Cosling Rövid leírás.:Az első, akit ebben a városban megismertem. Az egyetlen, aki nem veszi be ezt a tüskés, kicsit mogorva és elég elutasító énemet. Az egyetlen, aki imádnivalónak tart. Az egyetlen akivel remekül szórakozom, annak ellenére , hogy rengeteget veszekszünk. Az egyetlen aki ismer és az egyetlen aki látott már sírni. (nem kötöm ki, tőlem lehet angyalka is, démon is, vagy vadász ha gondolod). Név.:Oliver Dorny Kor.: 22 (hogy valójában mennyi, rád bízom) Play by.: Brandon Urie (alku képes vagyok) Rövid leírás.:Apám régi barátja. Démon. Halála után pár évig velünk maradt, vigyázott ránk, amíg talpra tudtunk állni, aztán nyomtalanul eltűnt. Itt Merino-ban újra felkeresett minket Agyness-el. Az egyetlen démon akit elviselek magam mellett. Elég ökör, nem is hinné az ember róla, hogy már több száz évet megélt. Őt is a legjobb barátaim közé sorolom, nagyon sokat tud mesélni apámról, bár, hogy mi okozta a vesztét nem hajlandó elmagyarázni nekünk. Név.: Agyness Twiddle Kor.: 16 Play by.: Abigail Breslin Rövid leírás.:A kishúgom. Nagyon szoros a kapcsolatom, úgy ismerjük egymást és olvasunk a másikból mint egy köyvből. Igaz néha-néha összeveszünk, de lényegében csak egymásra támaszkodhatunk. Az egyetlen nőnemű személy akit megtűrök magam mellett (anyán kívül). Nagyon sokban hasonlítunk egymásra, egyikünk sem olyan plázamacska alkat, mindketten inkább fiúsak vagyunk. //nagy-nagy szükségem lenne rájuk további infót pm-ben vagy az előtörimben találsz // | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Character search | |
| |
| | | | Character search | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |